Reality Z

Një apokalips zombie që burgos pjesëmarrësit dhe producentët e një reality show të quajtur Olimpo, Shtëpia e Zotave. Studioja bëhet një strehë për ata që kërkojnë shpëtimin në Rio de Zhaneiro, ku kaosi dhe pashpresa fillojnë të sundojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *