Ragnarok

Një qytet i vogël norvegjez që përjeton dimër të ngrohtë dhe rrebeshe të dhunshme duket se po shkon drejt një tjetër Ragnarok — nëse dikush nuk ndërhyn në kohë.

By:
Posted on:
Year: , , ,
Country:
Release:
Last Air Date:24 Aug 2023
Number Of Episode:18
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *