Prison Break Season 2

Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm dërgohet në dënim me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili e bën misionin e tij të dërgojë qëllimisht veten në të njëjtin burg për t’i nxjerrë të dy nga brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *