Pretty Little Liars

Bazuar në serinë Pretty Little Liars të romaneve për të rinjtë nga Sara Shepard, seria ndjek jetën e katër vajzave – Spencer, Hanna, Aria dhe Emily – klika e të cilave shpërbëhet pas zhdukjes së bletës së tyre mbretëreshë, Alison. Një vit më vonë, ata fillojnë të marrin mesazhe nga dikush që përdor emrin “A”, i cili kërcënon të ekspozojë sekretet e tyre – duke përfshirë ato të fshehura prej kohësh që ata mendonin se vetëm Alison i dinte.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, MISTER
Year:
Duration: 41 Min
Country:
Release:
Last Air Date:27 Jun 2017
Number Of Episode:47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *