Prehistoric Planet

Udhëtoni mbrapa 66 milionë vjet, kur dinosaurët madhështor dhe krijesa të jashtëzakonshme bredhin tokat, detet dhe qiejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *