Power Book IV: Force

Tommy Egan lë pas Nju Jorkun dhe planifikon të përballet me Çikagon, duke përdorur statusin e tij të jashtëm për të thyer të gjitha rregullat lokale dhe për t’i rishkruar ato në përpjekjen e tij për t’u bërë tregtari më i madh i drogës në qytet.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Year: ,
Duration: 60 Min
Country:
Release:
Last Air Date:8 Sep 2023
Number Of Episode:20
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *