59tVNbN95XZXfSBbRdiDfgokKul

P.I. Meena

I përhumbur nga ndezjet e një të kaluare tragjike, një hetues privat, Meenakshi Iyer, i njohur si P.I. Meena, fillon të hetojë atë që duket si një rast rutinë goditës dhe vrapimi, vetëm për të zbuluar se ka më shumë sesa duket në sy dhe ngatërrohet në një rrjet konspiracioni që po copëton botët e kujtdo që i afrohet.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:3 Nov 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *