ONE PIECE

Me kapelën e tij prej kashte dhe ekuipazhin e tij të zhveshur, pirati i ri Monkey D. Luffy shkon në një udhëtim epik për thesar në këtë adaptim live-action të mangës popullore.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:31 Aug 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *