Oasis

1 votes, average 6.5 out of 10

I vendosur në kohët e trazuara të Koresë së Jugut midis viteve ’80 dhe ’90, ai përshkruan jetën e ashpër, hakmarrjen dhe konfliktin e të rinjve që duhet të ndjekin pushtetin dhe pasurinë me çdo mjet në një epokë të mbushur me vlera të gabuara shoqërore. Lee Doo Hak është një djalë i ri i cili ka lindur në një qytet të vogël në provincën Jeolla dhe është rritur i pafajshëm me një tru të zgjuar. Mirëpo, ai për fatin e tij kapet në një vorbull ngjarjesh dhe përfundon në mes të konfliktit. Pasi kalon nëpër një grup mashtrimi me pasuri të paluajtshme, ai bëhet një “gangster politik” dhe jeton jetën e tij për t’u hakmarrë për vdekjen e padrejtë të babait të tij.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Duration: 68 Min
Country:
Release:
Last Air Date:11 Apr 2023
Number Of Episode:16
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *