No Escape

Miqtë më të mirë Lana dhe Kitty janë në arrati nga policia e Mbretërisë së Bashkuar. Ata gjejnë strehë në një anije të quajtur The Blue, e cila premton një jetë të pakujdesshme plot me njerëz të bukur, festa dhe plazhe të pafundme, por ajo parajsë shpejt kthehet në një makth dhe dyshja e gjejnë veten larg shtëpisë dhe në rrezik vdekjeprurës.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Release:
Last Air Date:18 May 2023
Number Of Episode:7
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *