National Treasure Edge of History

Jess Valenzuela, një ëndërrimtare 20-vjeçare, nis një eksplorim për të zbuluar misterin e historisë së saj familjare dhe, me ndihmën e miqve të saj, kërkon të rikuperojë thesarin e humbur historik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *