Mouse

Vrasjet serike të pamëshirshme të një psikopati kanë lënë të gjithë kombin të mbërthyer nga frika dhe kaosi. Një oficer policie fillestar i ndershëm dhe që kërkon drejtësi dhe një detektiv veteran me të kaluar tragjike, përballen me vrasësin. Pas takimit me psikopatin, jeta e tyre ndryshon totalisht.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 76 Min
Country:
Release:
Last Air Date:19 May 2021
Number Of Episode:20
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *