Moon Knight

Steven Grant zbulon se i janë dhënë fuqitë e një perëndie egjiptiane të hënës. Por së shpejti ai zbulon se këto fuqi të reja mund të jenë një bekim dhe një mallkim për jetën e tij të trazuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *