Manifest Season 3

Një avion komercial papritmas rishfaqet pasi ishte zhdukur për pesë vjet. Ndërsa ata në bord riintegrohen në shoqëri, ata përjetojnë zëra udhëzues dhe vizione të ngjarjeve që nuk kanë ndodhur ende, dhe së shpejti shpaloset një mister më i thellë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *