Love & Death

Historia e vërtetë e Candy dhe Pat Montgomery dhe Betty dhe Allan Gore – dy çifte që shkojnë në kishë duke shijuar jetën e tyre në qytetin e vogël të Teksasit… derisa një lidhje jashtëmartesore e shtyn dikë të marrë një sëpatë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:18 May 2023
Number Of Episode:7
Network:,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *