Lockwood and Co.

Një startup i vogël, i drejtuar nga dy djem adoleshentë dhe një vajzë e sapoardhur, jashtëzakonisht e talentuar psiqikisht, një treshe renegate e destinuar të zbulojë një mister që do të ndryshojë rrjedhën e historisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *