Liaison

Dy agjentë – dhe ish-dashnorë – duhet të punojnë së bashku për të luftuar sulmet kibernetike ndërkombëtare që kërcënojnë MB-në, duke u përballur gjithashtu me sekretet e varrosura të marrëdhënies së tyre shkatërruese.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Year:
Duration: 56 Min
Release:
Last Air Date:31 Mar 2023
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *