La Piovra Season 5 – 6

Një sagë epike e krimit të pushtetit, parave, dhunës dhe korrupsionit. mafia kontrollon gjithçka përmes rrjeteve lokale dhe ndërkombëtare si një oktapod, kushdo që përpiqet t’i rrëzojë ata paguan çmimin përfundimtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *