Kung Fu

Një krizë çerek jete bën që një grua e re kinezo-amerikane të braktisë universitetin dhe të shkojë në një udhëtim që ndryshon jetën në një manastir të izoluar në Kinë. Por kur ajo kthehet për të gjetur vendlindjen e saj të pushtuar nga krimi dhe korrupsioni, ajo përdor aftësitë e saj në artet marciale dhe vlerat e Shaolin për të mbrojtur komunitetin e saj dhe për t’i sjellë kriminelët para drejtësisë… e gjithë kjo ndërkohë që kërkon vrasësin që vrau mentorin e saj Shaolin dhe tani është në shënjestër. saj.

By:
Posted on:
Year: , ,
Duration: 42 Min
Country:
Release:
Last Air Date:8 Mar 2023
Number Of Episode:39
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *