HeartBeat

Gjysmë njeri dhe gjysmë vampir Sun Woo-hyeol, i cili nuk ishte në gjendje të bëhej njeri për shkak të një ndryshimi njëditor mes 100 vitesh, fillon të jetojë së bashku me Joo In-hae, një grua që nuk ka asnjë anë humane dhe të gjejë ngrohtësinë e vërtetë. .

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI, MISTER
Year:
Duration: 60 Min
Country:
Release:
Last Air Date:4 Jul 2023
Number Of Episode:20
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *