Harlan Coben’s Shelter

Ndiqni historinë e Mickey Bolitar pasi vdekja e babait të tij e shtyn atë të fillojë një jetë të re në periferi të New Jersey. Kur një student tjetër i ri zhduket, Mickey e gjen veten të ngatërruar në një rrjet sekretesh. Me ndihmën e dy miqve të rinj, Spoon dhe Ema, ata zbulojnë një nëntokë të errët që mund të mbajë përgjigjet për dekada të zhdukjeve.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:31 Aug 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *