Happiness

396 votes, average 8.0 out of 10

Një lloj i ri virusi vdekjeprurës u përhap në të gjithë qytetin dhe banesa ku ka shtresa të ndryshme shoqërore është e mbyllur. Me frikën e virusit, dhe konfliktet e klasave të ndryshme, banorët duhet të shpenzojnë dhe të mbijetojnë në banesën e re.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 67 Min
Country:
Release:
Last Air Date:11 Dec 2021
Number Of Episode:12
Network:,
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *