pMrMPlEJAGAKBUWJzeacIwjRU2C

Goosebumps

Një grup prej pesë gjimnazistësh nisin një udhëtim të errët dhe të shtrembëruar për të hetuar vdekjen tragjike tre dekada më parë të një adoleshenti të quajtur Harold Biddle – ndërkohë që zbulojnë sekrete të errëta nga e kaluara e prindërve të tyre.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:20 Oct 2023
Number Of Episode:10
Network:,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *