Ghosts of Beirut

E thënë nga perspektiva amerikane, izraelite dhe libaneze, zbuloni një nga historitë më të mëdha të spiunazhit të kohëve moderne: gjuetinë për Imad Mughniyeh, terroristin e pakapshëm libanez që i tejkaloi kundërshtarët e tij në CIA dhe Mossad për më shumë se dy dekada.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, THRILLER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:11 Jun 2023
Number Of Episode:4
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *