uuot1N5AgZ7xRCKgm4ZCwOhgIJu

Gen V

Në kolegjin e vetëm të Amerikës për superheronj, studentët e talentuar vënë në provë kufijtë e tyre moralë, duke konkurruar për renditjen më të lartë të universitetit dhe një shans për t’u bashkuar me The Seven, ekipin elitar të superheronjve të Vought International. Kur sekretet e errëta të shkollës dalin në dritë, ata duhet të vendosin se çfarë lloj heronjsh duan të bëhen.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:5 Oct 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *