From

Zbuloni misterin e një qyteti makthi në Amerikën e Mesme që kap të gjithë ata që hyjnë. Ndërsa banorët e pavullnetshëm luftojnë për të mbajtur një ndjenjë normaliteti dhe për të kërkuar një rrugëdalje, ata gjithashtu duhet t’i mbijetojnë kërcënimeve të pyllit përreth – duke përfshirë krijesat e tmerrshme që dalin kur perëndon dielli.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 52 Min
Country:
Release:
Last Air Date:14 May 2023
Number Of Episode:20
Network:,
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *