Foundation

Ndiqni një grup mërgimtarësh në udhëtimin e tyre monumental për të shpëtuar njerëzimin dhe për të rindërtuar qytetërimin mes rënies së Perandorisë Galaktike.

By:
Posted on:
Year: , ,
Country:
Release:
Last Air Date:21 Jul 2023
Number Of Episode:20
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *