Flower Of Evil Season 1

“Lulja e së Keqes” është një melodramë pezull për një burrë që fsheh të kaluarën e tij mizore dhe ndryshon identitetin e tij, ndërsa gruaja e tij detektive gjurmon të shkuarën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *