Domina

Ngritja e jashtëzakonshme e Livia Drusilla, e cila kapërceu vështirësitë për t’u bërë gruaja më e fuqishme në botë. Ndiqni udhëtimin e Livia-s nga një vajzë e re naive, bota e së cilës shkatërrohet pas vrasjes së Julius Cezarit, te Perandoresha më e fuqishme dhe me ndikim e Romës.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, HISTORI
Year:
Duration: 60 Min
Release:
Last Air Date:9 Jul 2023
Number Of Episode:16
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *