Dark Hole

10 votes, average 7.1 out of 10

Një seri thriller me aksion krijesash për mbijetesën e dëshpëruar të të mbijetuarve midis njerëzve mutantë që pinë një tym misterioz të zi nga gropa dhe shpejt u shndërruan në përbindësha dhe shpejt u shndërruan në një fatkeqësi.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 60 Min
Country:
Release:
Last Air Date:5 Jun 2021
Number Of Episode:12
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *