Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Historia e përbindëshit të Milwaukee, e treguar nga këndvështrimi i viktimave dhe paaftësisë së policisë që e lejoi vendasin e Wisconsin të shkonte në një zbavitje vrasjesh shumëvjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *