Connect

Dongsoo bën një jetë të vetmuar, duke e kaluar kohën e tij duke ngarkuar muzikë në internet. Jeta e tij e zakonshme përmbyset kur ai rrëmbehet nga një gjahtar organesh, i cili i nxjerr njërin sy. Së shpejti, Dongsoo po ndan vizionin e dikujt që i mori syri. Nëpërmjet vizionit të lidhur, ai mëson se marrësi është një vrasës serial famëkeq dhe ndjek vrasësin për t’i kthyer sytë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Duration: 46 Min
Country:
Release:
Last Air Date:7 Dec 2022
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *