City on Fire

Një student kolegji është qëlluar në Central Park më 4 korrik 2003. Hetimi lidh një seri zjarresh misterioze në mbarë qytetin, skenën muzikore në qendër të qytetit dhe një familje të pasur me pasuri të paluajtshme në qendër të qytetit që rrënohet nën presionin e shumë sekreteve që ata mbajnë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:15 Jun 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *