Big Mouth

Një avokat, i kapur në një rast vrasjeje, bëhet një mashtrues famëkeq dhe gjenial brenda natës, në mënyrë që të luftojë kundër një komploti të madh dhe të mbijetojë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Duration: 68 Min
Country:
Release:
Last Air Date:17 Sep 2022
Number Of Episode:16
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *