BEEF

Një incident i tërbimit rrugor mes dy të panjohurve – një kontraktori i dështuar dhe një sipërmarrësi i paplotësuar – ndez një grindje që nxjerr në pah impulset e tyre më të errëta.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:6 Apr 2023
Number Of Episode:10
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *