And Just Like That…

Ky kapitull i ri i “Sex and the City” ndjek Carrie, Miranda dhe Charlotte teksa lundrojnë në udhëtimin nga realiteti i ndërlikuar i jetës dhe miqësisë në të 30-at e tyre në realitetin edhe më të komplikuar të jetës dhe miqësisë në të 50-at e tyre.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Year:
Duration: 44 Min
Country:
Release:
Last Air Date:22 Jun 2023
Number Of Episode:10
Network:,
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *