1mWCXJefbNU1E2XPJVM2vejMSZO

A Murder at the End of the World

Inteligjenti amator dhe hakeri i teknologjisë Gen Z, Darby Hart dhe tetë të ftuar të tjerë ftohen nga një miliarder i izoluar për të marrë pjesë në një vendstrehim në një vend të largët. Kur një nga të ftuarit e tjerë gjendet i vdekur, Darby duhet të përdorë aftësitë e saj për të provuar se ishte vrasje përpara se vrasësi të marrë një jetë tjetër.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:28 Nov 2023
Number Of Episode:7
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *