A Christmas Carol

Në përshtatjen gotike të Steven Knight të historisë ikonë të fantazmave të Charles Dickens, Ebenezer Scrooge përjeton një natë të errët shpirti – të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen.
A Christmas Carol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *