Download Troll 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Troll 2

Kur i riu Joshua mëson se do të shkojë me pushime me familjen e tij në një qytet të vogël të quajtur Nilbog, ai proteston me këmbëngulje. Ai është paralajmëruar nga shpirti i gjyshit të tij të ndjerë se goblinët e popullojnë qytetin. Prindërit e tij, Michael dhe Diana, i hedhin poshtë shqetësimet e tij, por shpejt mësojnë të vlerësojnë paralajmërimet e djalit të tyre. Të udhëhequr nga fantazma e gjyshit të tij, a do të kenë Joshua dhe familja e tij një shans për të luftuar kundër këtyre qenieve të liga?

By:
Posted on:
Tagline:The Original Boogeyman is Back.
Rate:PG-13
Genre: HORROR, FANTAZI
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *