Download Titanic

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Titanic

101-vjeçarja Rose DeWitt Bukater tregon historinë e jetës së saj në bordin e Titanikut, 84 vjet më vonë. Një Rose e re hipi në anije me nënën dhe të fejuarin e saj. Ndërkohë, Jack Dawson dhe Fabrizio De Rossi fitojnë bileta të klasit të tretë në bordin e anijes. Rose tregon të gjithë historinë nga nisja e Titanikut deri në vdekjen e tij – në udhëtimin e tij të parë dhe të fundit – më 15 prill 1912.

By:
Posted on:
Tagline:Nothing on Earth could come between them.
Rate:PG-13
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 194 Min
Country:
Release:
Language:English, Français, Deutsch, svenska, Italiano, Pусский
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *