Download This Is Where I Leave You

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

This Is Where I Leave You

Kur babai i tyre ndërron jetë, katër vëllezër e motra të rritur, të lodhur nga bota kthehen në shtëpinë e tyre të fëmijërisë dhe u kërkohet — me një paralajmërim — të qëndrojnë atje së bashku për një javë, së bashku me nënën e tyre që flet lirisht dhe një koleksion bashkëshortësh, ish dhe mund të ketë qenë. Ndërsa vëllezërit dhe motrat rishqyrtojnë historinë e tyre të përbashkët dhe statusin e secilës marrëdhënie të prishur mes atyre që i njohin dhe i duan më së miri, ata rilidhen në mënyra histerike qesharake dhe emocionalisht domethënëse.

By:
Posted on:
Tagline:Welcome Home. Get Uncomfortable.
Rate:R
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *