Download They Found Hell

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

They Found Hell

Kur një grup studentësh të talentuar të kolegjit drejtojnë një eksperiment sekret teleportimi, ata hapin aksidentalisht një portal në një dimension tjetër, duke i zënë në kurth në Ferr. Një nga një ata gjuhen, torturohen dhe vriten nga banorët e Ferrit, të cilët janë të vendosur të vjedhin shpirtrat e tyre.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *