Download Theater Camp

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Theater Camp

Pasi themeluesja e paepur dhe e dashur e një kampi teatral të rrëmujshëm në veri të Nju Jorkut bie në koma, stafi i çuditshëm duhet të bashkohet me djalin e saj të paditur “kripto-bro” për të mbajtur në këmbë parajsën thespiane.

By:
Posted on:
Tagline:You only fit in by acting out.
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *