Download The Unbinding

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Unbinding

Pas zbulimit të një statuje të çuditshme në malet Catskill, dy alpinistë bëhen objektivi i fenomeneve rrëqethëse paranormale. Ndërsa aktiviteti përshkallëzohet, kuratorët e muzeut okult Greg dhe Dana Newkirk thirren të zbulojnë të vërtetën befasuese pas objektit të përhumbur para se të jetë tepër vonë

By:
Posted on:
Tagline:Suffer a witch
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *