Download The Three Musketeers: D’Artagnan

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Three Musketeers: D’Artagnan

D’Artagnan, një i ri gaskon i gjallë, lihet i vdekur pasi përpiqet të shpëtojë një grua fisnike nga rrëmbimi. Pasi në Paris, ai përpiqet me të gjitha mënyrat të gjejë sulmuesit e tij, pa e ditur se kërkimi i tij do ta çojë atë në zemrën e një lufte ku e ardhmja e Francës është në rrezik. I ndihmuar nga musketierët e King’s Athos, Porthos dhe Aramis, ai përballet me makinacionet e kardinalit zuzar Richelieu dhe Milady de Winter, ndërsa bie në dashuri me Konstancën, të besuarin e Mbretëreshës.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 121 Min
Release:
Language:Español, Français, English, Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *