Download The Stratum

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Stratum

Në vitin 2057, një CEO i babëzitur merr kontrollin e Tokës, dhe i takon vajzës së tij rebele dhe një haker në internet për të shpëtuar njerëzimin.

By:
Posted on:
Tagline:Unmask the system.
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *