Download The New Boy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The New Boy

Në Australinë e viteve 1940, një djalë jetim aborigjen 9-vjeçar mbërrin në fund të natës në një manastir të largët të drejtuar nga një murgeshë renegate dhe prania e tij shqetëson botën e tij të ekuilibruar delikate.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 116 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *