Download The Monkey King

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Monkey King

Një majmun me shkop bashkohet me një vajzë të re në një kërkim epike për pavdekësinë, duke luftuar demonët, dragonjtë, perënditë – dhe egon e tij – gjatë rrugës.

By:
Posted on:
Tagline:The legend has arrived.
Quality:
Year:
Duration: 92 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *