Download The Mistress

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Mistress

Të porsamartuarit Parker dhe Madeline transferohen në shtëpinë e tyre të ëndrrave. Ndërsa vendosen, ata zbulojnë një kuti me letra të vjetra dashurie të shkruara për pronarin origjinal. Dhe ndërsa çifti gërmon në korrespondencën gjithnjë e më obsesive, një grua misterioze mbërrin me një sekret të tmerrshëm që kërcënon jetën e tyre.

By:
Posted on:
Tagline:She’ll never let go.
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *