Download The Island

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Island

Kur vëllai i tij vritet, oficeri i LAPD, Mark, largohet nga qyteti për t’u kthyer në ishullin ku u rrit. Duke kërkuar përgjigje dhe përfundimisht hakmarrje, ai së shpejti e gjen veten në një betejë të përgjakshme me manjatin e korruptuar që ka pushtuar parajsën e ishullit.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Release:
Language:English

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *